top of page
IMG_6900_edited.jpg

Townhouse

Radhuset ligger på andra sidan gatan från våra lägenheter, endast ca 150 m från Medelhavet och en lång och fin sandstrand

 

Radhuset har tre våningar och kan hyras med 4 sovrum (drygt 100 kvm) för 6 personer, eller två sovrum (ca 75 kvm) för 4 personer. (endast under lågsäsong). Vi stänger då av övervåningen.

 

Det finns två uteplatser, den ena i söder och den andra i norr. En balkong mot poolen och en terrass i norr med utsikt över Medelhavet. På översta våningen finns en liten balkong mot gatan med havsutsikt. Utanför den ena uteplasten ligger föreningens gemensamma pool, Den är nästan alltid öppen men rengöringen är inte lika frekvent under vintermånaderna. Den är inte uppvärmd.

 

Entréplanen har kombinerat kök och allrum, tvättstuga samt toalett.

 

Första våningen har två sovrum och badrum med dusch. En balkong i söder mot poolen samt en terrass med med fin havsutsikt. Det ena sovrummet har dubbelsäng och det andra en bäddsoffa som är 160 cm bred.

 

Den andra våningen har två sovrum, ett badrum med dusch och en liten balkong med havsutsikt.

 

Samtliga våningar har A/C som ger både värme och kyla. I övrigt är radhuset utrustat med keramikhäll kyl/frys, ugn, micro, tvätt- och diskmaskin, TV, DvD, CD och ett mindre kassakåp. Bredband / WiFi finns mot tillägg.

 

Radhuset är renoverat under 2007 med bl a nytt kök, ny övervåning och badrum 2010/2011 samt ytterligare ett badrum renoverades 2013. Vintern 2017/2018 byter vi fönster och jalusier i den gamla delen av radhuset.

 

Licens: VT-457470-A

bottom of page